Usein kysyttyä

Kysymys: Mitä on Pasianssi?

Vastaus: Pasianssi yksin pelattava korttipeli. Pelissä tarkoituksena on saada kortit järjestykseen ässästä kuninkaaseen, neljään tyhjään kohtaan. Pelaajan tulee järjestää pelipöydällä olevat kortit laskevaan järjestykseen, yhden kortin välein ja vuorotellen väriä vaihdellen.

Kysymys: Ovatko Pasianssi.net-sivuston pelit ilmaisia?

Vastaus: Sivusto on ilmainen. Se on aina ollut ilmainen ja tulee olemaan sitä tulevaisuudessakin. Näytämme joskus pieniä mainoksia, ja voimme siksi pitää sivustomme ilmaisena pelaajillemme, sinullekin!

Kysymys: Voinko pelata pelejä mobiililaitteillani?

Vastaus: Tottakai! Kun avaat sivuston tabletilla, puhelimella, televisiolla, PC:llä tai kannettavalla tietokoneella huomaat, että pelit toimivat kaikilla laitteilla. Verkkosivusto myös muuntautuu nopeasti ja joustavasti laitteeseen, jota sillä hetkellä käytät.

Kysymys: Ovatko netissä pelattavat Pasianssit turvallisia?

Vastaus: Voimme taata, että pelit ovat 100 % turvallisia. Monien sivustojen pelit on tehty vanhentuneella Flash-ohjelmistolla, mikä hidastaa sivustoja ja altistaa pelit herkästi haittaohjelmistoille. Flash-ohjelmistoa ei enää päivitetä vuodesta 2020 alkaen. Sivustomme kaikki pelit on tehty uudella standardilla, HTML5:lla. Se on nopea ja turvallinen, koska kaikki ”suuret pelaajat”, kuten Microsoft, Apple ja Google, ovat siirtyneet käyttämään HTML5:a, mikä tekee siitä täysin vedenpitävän.

Kysymys: Kuka tekee pasianssipelit?

Vastaus: Noin puolet peleistä teemme itse ja loput tulevat ulkopuolisilta yrityksiltä, joilta olemme saaneet luvat pelien käyttöön.

Kysymys: Mitä voin tehdä, jos jokin tietty peli ei toimi?

Vastaus: Pasianssipelien tulisi kaikkien olla toimivia. Jos kuitenkin löydät pelin, joka ei toimi kunnolla, voit kokeilla seuraavia asioita:

1. Lataa verkkosivusto uudelleen. Voit tehdä sen useimmissa laitteissa painamalla F5-näppäintä (Macissä: Command + r). Saman toiminnon löydät tabletilta tai puhelimestasi.

2. Poista vanhat tiedostot selaimestasi painamalla samanaikaisesti näppäinyhdistelmää SHIFT + CTRL + DELETE, ja jatka valikon ohjeita noudattaen (Macissä: COMMAND + pilkku).

3. Päivitä selaimesi, sillä käyttämäsi versio on saattanut vanhentua. Voit yleensä valita selaimen päivittämisen valikosta näytön oikeassa yläkulmassa. Voit myös kokeilla toista selainta esim. Chrome tai Firefox, jotka ovat tunnetusti toimivia.

Mitä käyttöjärjestelmää käytät? Emme voi taata, että pelit toimivat järjestelmässä, joka on vanhempi kuin Windows XP (2001). Olisiko kuitenkin aika hankkia uusi PC?

5. Jos ongelma ei kuitenkaan ratkea mainittujen vinkkien avulla, lähetä meille viestiä sähköpostitse. Etsimme vastauksen ongelmaasi!